C GALLERY AUTOMOTIVE

EXPERIENCE TOUR

Jordy Groot
Bel mij gerust voor persoonlijk advies!
06 – 836 081 04

Rijden in de sport auto van jouw dromen.

Met de C Gallery experience tour kan jij in de sport auto van jouw dromen rijden. We vertrekken vanaf onze locatie waar natuurlijk ook de mogelijkheid is om even rond te kijken naar alle auto’s die wij beschikbaar hebben staan. We rijden een mooie route met veel afwisseling tussen snelweg en normale stukken weg. Hier kan de wegligging van de auto mooi uitgetest worden door de scherpe bochten. Zo proberen we het maximale uit de ervaring te halen!

luxe auto

Meld je aan voor de experience tour en beleef de auto van jouw dromen.

Wat zit er inbegrepen bij de C Gallery experience tour?

De C Gallery experience tour bestaat uit 2 uur rijden. De instructeur rijdt in deze 2 uur. Wil je zelf rijden in een sport auto, dan is dat zeker bespreekbaar. Heeft u een experience geboekt in een auto waar meer dan 2 personen in kunnen kan er natuurlijk iemand achterin meerijden. Wilt u rijden zonder begeleiding? Huur dan los een auto bij ons.

Brandstof en kilometers zitten uiteraard inbegrepen in de C Gallery experience tour! Er hoeft geen borg betaald te worden bij het doen van een C Gallery experience tour. Wel hebben wij een geldig rijbewijs nodig als je zelf in de auto wilt rijden.

Er zijn geen bijkomende kosten. De prijs die hier is genoemd is de prijs die gerekend wordt voor een C Gallery experience tour.

Beleef een perfecte experience tour met C Gallery Automotive

Heeft u een vraag of wilt u graag eens langs komen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Groot assortiment aan auto's

Wij hebben een groot assortiment aan sport auto's.

Experience tour

Bij C Gallery Automotive beleef je de perfecte experience tour in diverse sport auto's.

Bel ons gerust

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem gerust contact met ons op.