C GALLERY EXCLUSIVE

CARWRAPPING

Jordy Groot
Bel mij gerust voor persoonlijk advies!
06 – 836 081 04

Laat uw auto wrappen

Carwrapping kunt u met een gerust hart aan onze specialisten overlaten. Wij werken met materiaal van hoge kwaliteit en zullen uw auto zorgvuldig wrappen. Door deze techniek bent u in staat om de stijl van uw auto compleet te veranderen. Wij kunnen kleine details voor uw wrappen, maar zijn ook in staat om uw auto geheel van kleur te veranderen.

Wanneer u voor ons kiest, krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Zo kunt u onder andere kiezen uit een satijn, mat of glans textuur. Wij maken voor uw auto een passende prijs op maat, en komen tegelijkertijd uw wensen tegemoet. Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden of wilt u een exacte prijsopgave opvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bent u benieuwd naar de richtprijs? Vul dan hieronder enkele indicaties in. Wij doen er alles aan om u vervolgens zo goed mogelijk te helpen, want wij hechten veel waarde aan goede service.

Wilt u uw auto laten wrappen? Dan bent u bij C Gallery Exclusive aan het juiste adres! 

Het wrappen van details

Bij een detail wrap, wrappen we verschillende onderdelen van uw auto. Denk hierbij aan uw spiegels, spoiler, bumper of dak. Kiest u ervoor om bepaalde onderdelen van uw auto een andere kleur te geven, dan kan dat ook. Geef uw auto een totaal nieuwe look die perfect bij u past!

Heeft u een auto met chromen onderdelen, maar wilt u dit liever subtiel in een hoogglans zwart? Dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen dit met behulp van wrappen of spuiten voor u realiseren. U krijgt de beste kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de producten die wij gebruiken, maar ook voor de vakmensen die wij voor u inschakelen.

Unieke accenten

Wij geven uw auto graag de unieke accenten die u in gedachten heeft. We kunnen ook accenten realiseren die u op een andere auto heeft gezien. Heeft u nog geen concreet idee? Dan denken onze specialisten graag met u mee. Wij kunnen u ook voorbeelden laten zien van wat wij eerder hebben gerealiseerd. Indien u geen accenten op uw auto wilt laten aanbrengen, maar de algehele stijl van de auto wilt veranderen, kunt u ook voor carwrapping bij ons terecht. Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Laat uw auto wrappen

Heeft u een vraag of wilt u graag eens langs komen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Diverse kleuren

Wij voorzien u van deskundig advies en brengen de mogelijkheden voor uw in kaart.

Top kwaliteit

Bij C Gallery Exclusive maken wij alleen maar gebruik van de beste materialen.

Bel ons gerust

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem gerust contact met ons op.