Detail cleaning bij C Gallery Exclusive

Een goed gepoetste auto ziet er niet alleen mooi uit, maar is uiteindelijk ook goed voor de portemonnee: het uiterlijk van een auto is heel bepalend voor de waarde. Een auto die goed wordt bijgehouden en professioneel wordt gepoetst is al snel meer waard. Service is bij C Gallery Exclusive detail cleaning vanzelfsprekend. Zo kunt u zeer voordelig gebruik maken van onze haal- en brengservice: Onze eigen chauffeur haalt uw auto op en levert deze vervolgens weer professioneel gepoetst bij u af. 

Laat u verrassen door onze manier van werken. Wij zijn ervan overtuigd dat u aangenaam verrast zult zijn van het resultaat. Natuurlijk geldt bij al ons werk een ‘niet goed geld terug’- garantie.

Onze Pakketten

€50

Was pakket

€100

Poetspakket 1

€130

Poetspakket 2

(Alle prijzen zijn exclusief BTW)

Wat klanten van ons vinden?

Super goed geregeld allemaal. De verkoop, begeleiding, een aankoopkeuring en ook een keurige aflevering. Top service zeg! En wat hebben we een mooie auto. Dankjewel Jordy!
Stefan van Ooijen
In 2016 heb ik bij Jordy een Golf GTI gekocht. Alles is zo goed bevallen dat ik nu twee jaar later wederom een Golf GTI 2019 bij hem heb gekocht.
Robert Kraag
Geweldig bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Ze nemen je als klant serieus en denken met je mee. Ik beveel C Gallery Exclusive bij iedereen aan! Ga zo door!
Remco Bakkenes
Vorige week een zeer mooie en goede Range Rover Sport gekocht bij Jordy van C Gallery Exclusive. Ik ben erg tevreden over de duidelijke en eerlijke communicatie. Hij doet net even een stap extra om je te helpen indien er vragen zijn. Ik zal er zeker weer kopen.
Eelco

Meer reviews bekijken?

Wilt u al onze klanten reviews op uw gemak bekijken of zelf een reactie achterlaten?