Experience tour

Rijden in de sport auto van uw dromen

Met de C Gallery Experience Tour kunt u in de sportauto van uw dromen rijden. We vertrekken vanaf onze locatie in Nibbixwoud. Uiteraard kunt u ook meteen de beschikbare occasions op locatie bekijken. We rijden een mooie route met veel afwisseling tussen snelweg en provinciale weg. De wegligging van de auto kan goed uitgetest worden door verschillende scherpe bochten. Zo proberen we het maximale uit de ervaring te halen!

Laat je verassen

Beleef een unieke ervaring met C Gallery Exclusive

Meldt u aan voor de C Gallery Experience Tour en ervaar de auto van uw dromen.

Laat je verassen

Beleef een unieke ervaring met C Gallery Exclusive

Meldt u aan voor de C Gallery Experience Tour en ervaar de auto van uw dromen.

Wat zit er inbegrepen bij de experience tour?

De C Gallery Experience Tour bestaat uit 2 uur rijden. De instructeur rijdt in deze 2 uur. Als u liever zelf wilt rijden in een sportauto, dan is dat zeker bespreekbaar. Heeft u voor de Experience Tour een sportauto geselecteerd voor meer dan twee personen, dan kan natuurlijk iemand achterin meerijden. Wilt u liever rijden zonder begeleiding? Dan kunt u lost een auto bij ons huren.

Brandstof en kilometers zitten uiteraard inbegrepen in de C Gallery Experience Tour. Er hoeft geen borg betaald te worden. Wel hebben wij een geldig rijbewijs nodig als u zelf in de auto wilt rijden.

Stuur ons gerust een bericht

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.