C Gallery Exclusive

Audi e-tron e-tron 50 quattro Launch edition Vorsprung 71 kWh

€ 33.995 313 pk 112.546 km
Bouwjaar 2019
Carrosserie SUV
BTW/Marge BTW
Kleur Blauw
Brandstof Elektrisch
Interieur Antraciet Leder
Transmissie Automaat
Onderhoudsboekje ja
Interieurkleur Antraciet
Ik ben geïnteresseerd Financiering berekenen

Specificaties

Over de Audi e-tron

MC - 9061

Nooit meer tanken. Een laadkabel volstaat om het accupakket van deze Audi e-tron op te laden. De prestaties van de elektromotor kunnen de vergelijking met een brandstofmotor moeiteloos aan. De krachtige motor geeft deze Audi uitstekende prestaties. Laat uw passagiers maar genieten van het lederen interieur. U voelt vooral de vrijheid die het elektrisch bediende glazen panorama dak met z'n licht oplevert. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Van hobbels en bobbels in de weg voelt u helemaal niets, dankzij de zijdezachte luchtvering en de comfortstoelen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, snelheidsbegrenzer, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De bediening van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met harde schijf gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Concentratie op de weg is belangrijk. Maar ook deze auto heeft zelf z′n koppie erbij. De automatisch inschakelbare verlichting weet zelf wanneer de lichten aan moeten en bij neerslag komt de regensensor in actie. De adaptive cruise control let erop dat er voldoende afstand is en de parkeersensoren voor en achter maken parkeren in een handomdraai mogelijk. Wanneer u links afslaat, analyseert de kruisend verkeer detectie uw rijrichting en anticipeert op mogelijke tegenliggers. Dreigt een aanrijding, dan reageert het systeem direct. Ook is de Audi uitgerust met: sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Een korte blik over uw schouder bij inhalen of afslaan is niet altijd genoeg. De actieve dodehoekdetectie helpt de veiligheid te vergroten. De adaptive cruise control heeft een handige extra optie: de file assistent. Ook bij lage snelheid meet het systeem de afstand tot de voorligger en past het tempo automatisch aan. En als de rij tot stilstand komt, zorgt het voor een complete stop. Handig en relaxt! Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje.

Laat ons even weten wanneer u een proefrit wilt maken en we zetten deze elektrische auto aan de lader voor een volle accu!

C-Gallery Exclusive levert deze auto met voorwaarden zoals standaard 1 maand garantie, poetsbehandeling, complete historie, onderhoudsboekjes en uiteraard 2 sleutels.

De auto's kunnen soms bij de garage staan voor inspectie of cosmetische (of overige) handelingen. Wij adviseren daarom alvorens uw bezoek telefonisch contact op te nemen voor beschikbaarheid om teleurstelling te voorkomen.
Wij bieden altijd de mogelijkheid tot inruil! Door onze groot netwerk aan relaties en collega bedrijven bieden wij altijd de mogelijkheid aan voor inruil. Op afstand per mail of WhatsApp kunnen wij een indicatie afgeven onder voorbehoud van technisch goed en alles functionerend naar behoren.
Om het voorstel concreet te maken van het betreffende inruilvoertuig is het wel vereist de auto mee te nemen.

C-Gallery Exclusive standaard leveringsvoorwaarden:
- 1 maand huisgarantie
- Poetsbehandeling
- Gratis tenaamstelling

C-Gallery Exclusive biedt meerdere garantie pakketten aan.
Zo bieden wij onderstaand de mogelijkheid aan van pakketen:
3 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
6 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
9 maanden huisgarantie (motor + transmissie)
12 maanden huisgarantie (motor + transmissie)

De prijzen van deze pakketten verschillen per auto. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Eigenschappen

Kilometerstand 112.546 km
Bouwjaar 2019
Kleur blauw
Interieurkleur Antraciet
Bekleding Leder
Transmissie Automaat
Brandstof Elektrisch
Carrosserievorm SUV
Aantal deuren 5
Aantal zitplaatsen 5
APK geldig tot 30 december 2023
Onderhoudsboekje ja
BTW/Marge BTW
Kenteken G-199-ZL
Versnellingen 1
Vermogen 313 pk
Topsnelheid 190 km/h
Gewicht 2.345 kg
Trekgewicht 1.800 kg
Wielbasis 293 cm
Lengte 501 cm
Breedte 194 cm
Hoogte 169 cm
EnergielabelA

Opties

Veiligheid
Anti Blokkeer Systeem Airbag bestuurder Anti doorSlip Regeling Alarm klasse 1(startblokkering) Airbag(s) hoofd voor Alarmsysteem Airbag(s) hoofd achter bots waarschuwing systeem Airbag(s) side voor dodehoekdetectie met correctie Autonomous Emergency Braking uitwijk assistent Airbag passagier Elektronisch Stabiliteits Programma
Overige
Bots herkenning systeem Kruisend verkeer detectie Luchtvering smartphone integratie Volledig digitaal instrumentenpaneel Connected services Rijstrooksensor met correctie electronic climate control Oplaadmogelijkheid Uitparkeer waarschuwing Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
Exterieur
Elektrisch glazen panorama-dak LED achterlichten Dimlichten automatisch automatische snelheids begrenzing Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Parkeersensor voor en achter Warmtewerend glas Buitenspiegels elektrisch inklapbaar Niveauregeling automatisch Buitenspiegels elektr. met geheugen File assistent LED koplampen Keyless entry Buitenspiegel(s) automatisch dimmend Aluminium delen exterieur Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar LED dagrijverlichting Dakrails Metaalkleur Lichtmetalen velgen 20"
Interieur
Bagage-scheidingsnet Lendesteunen (verstelbaar) Comfortstoel(en) Elektrische ramen voor Aluminium interieur afwerking Achterbank in delen neerklapbaar Luxe lederen bekleding Armsteun voor Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen Stuur verstelbaar Lederen stuurwiel Cruise control adaptief Regensensor Voorstoelen verwarmd Elektrisch verstelbare voorstoel(en) Binnenspiegel automatisch dimmend Elektrische ramen achter
Infotainment
Stuurwiel multifunctioneel Navigatiesysteem full map + hard disk Spraakbediening camerabeeld buitenspiegels Audio installatie Multimedia-voorbereiding Rondomzicht camera
€ 33.995
313 pk
112.546 km

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Bas van Diepen
Bel mij gerust voor persoonlijk advies
0229 - 755707
 
NL
Totaal € 33.995