Over C Gallery Exclusive

Bij ons staan transparantie en helderheid hoog in het vaandel. Onze selectie occasions worden op basis van status met een scherpe prijs aangeboden. Mocht er iets aan een auto hersteld zijn, dan schuiven wij dit zeker niet onder stoelen of banken. Ook kiezen we wekelijks een auto uit die we nog voordeliger maken als anders. Tevens werken wij samen met VWE voor het Occasion Garant Plan.
Wij wensen u veel auto plezier!

Service

Ons personeel bestaat uit een team met passie voor auto’s. Wij bieden een snelle en effectieve service aan. Zo zijn wij altijd telefonisch bereikbaar, zelfs buiten openingstijden. Het rijden van een exclusieve auto is pure passie en het kopen ervan moet een belevenis zijn. Het vinden van uw ultieme auto, zien wij als onze persoonlijke missie. Met onze kennis, betrokkenheid en aandacht zorgen wij dat de aankoop van uw exclusieve auto een ervaring is, waar u graag nog eens aan terugdenkt. Mocht er toch iets met uw auto aan de hand zijn, dan staan wij natuurlijk voor u klaar.

Geen geschikte auto gevonden op deze site? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wellicht kunnen wij uw zoektocht naar een passende auto versnellen. De koffie staat altijd voor u klaar.

 

Door onze passie en liefde voor auto’s kunnen wij uw wensen en behoeften voorstellen. ‘Nee’-verkopen doen wij niet De perfecte auto bestaat immers en wij zijn de aangewezen partij om de match met u waar te maken.

- TEAM C GALLERY EXCLUSIVE -

Interesse in een van onze diensten?

Wilt u meer weten over onze auto’s of diensten, of wilt u een proefrit maken? Laat het ons weten. U bent altijd welkom in onze showroom.