C Gallery exclusive

Laat uw auto wrappen

Carwrapping kunt u met een gerust hart aan onze specialisten overlaten. Wij werken met materiaal van hoge kwaliteit en zullen uw auto zorgvuldig wrappen. Door deze techniek bent u in staat om de stijl van uw auto compleet te veranderen. Wij kunnen kleine details voor u wrappen, maar kunnen ook uw auto geheel van kleur veranderen.

Wanneer u voor C Gallery Exclusive kiest zijn er verschillende opties mogelijk. Zo kunt u onder andere kiezen uit een satijnen, matte of glanzende afwerking. Wij bepalen voor uw auto een passende prijs en komen hierbij uw wensen tegemoet. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een exacte prijs opvragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Bent u benieuwd naar een richtprijs? Vul dan hieronder uw gegevens en wensen in voor een prijsindicatie. Wij doen er alles aan om u vervolgens zo goed mogelijk te helpen. Wij hechten veel waarde aan goede service.

Carwrapping

Wij staan voor u klaar

Wilt u uw auto laten wrappen? Dan bent u bij C Gallery Exclusive aan het juiste adres!

Carwrapping

Wij staan voor u klaar

Wilt u uw auto laten wrappen? Dan bent u bij C Gallery Exclusive aan het juiste adres!

Het wrappen van details

Bij een detail wrap, wrappen we verschillende onderdelen van uw auto. Denk hierbij aan uw spiegels, spoiler, bumper of dak. Kiest u ervoor om bepaalde onderdelen van uw auto een andere kleur te geven, dan kan dat ook. Geef uw auto een totaal nieuwe look die perfect bij u past!

Heeft u een auto met chromen onderdelen, maar wilt u dit liever subtiel in hoogglans zwart? Dan behoort dat natuurlijk ook tot één van de mogelijkheden. Wij kunnen dit met behulp van wrappen of spuiten voor u realiseren. Onze vakmensen leveren hoogwaardige kwaliteit, met behulp van de beste producten.

Unieke accenten

Wij geven uw auto graag de unieke accenten die u in gedachten heeft. We kunnen ook accenten realiseren die u op een andere auto heeft gezien. Heeft u nog geen concreet idee? Dan denken onze specialisten graag met u mee. Zo kunnen wij u voorbeelden laten zien van wat wij eerder hebben gerealiseerd. Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stuur ons gerust een bericht

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.