C Gallery exclusive

Glascoating voor uw auto

Wilt u graag uw auto optimaal beschermen tegen invloeden van buitenaf? Laat dan een glascoating aanbrengen door C Gallery Exclusive. Glascoating is een speciale lakcoating, waarbij wij het lakoppervlak van uw auto voorzien van een duurzame en slijtvaste laag. De coating is hard, ziet het er glashelder uit en beschermt het lakoppervlak tegen invloeden van buitenaf. Hierbij kunt u denken aan bescherming tegen: uv-licht, chemicaliën, olie, strooizout, boomhars, vuil, krassen en andere factoren. Met behulp van glascoating kunt u jaren genieten van een prachtige auto. Ook bij eventuele verkoop of inruil kan dit erg voordelig zijn.

C Gallery Exclusive draagt zorg voor alle typen auto’s. Wij staan garant voor vakmanschap en een stralend voertuig.

Glascoating

Wij staan voor u klaar

Wilt u uw auto een glascoating beurt geven? Dan bent u bij C Gallery Exclusive aan het juiste adres!

Glascoating

Wij staan voor u klaar

Wilt u uw auto een glascoating beurt geven? Dan bent u bij C Gallery Exclusive aan het juiste adres!

Bescherm uw auto met glascoating

Glascoating is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van autolak. De vakmannen van C Gallery Exclusive brengen de coating als een gel-achtige substantie aan. Deze substantie hardt snel uit, waardoor er een stevige beschermingslaag ontstaat tegen invloeden van buitenaf.

Het hoofdbestanddeel van de coating, genaamd siliciumdioxide, hecht zich op nano-niveau vast aan de lak van uw auto. De coating dringt diep door en klemt zich vast, waardoor de autolak volledig afgesloten wordt. Hierdoor hebben externe factoren weinig tot geen invloed meer op de lak van uw auto.

Door glascoating wordt de glans van uw auto gewaarborgd en hoeft u niet meer te poetsen. Het schoonmaken van uw auto is nog nooit zo makkelijk geweest!

Behandeling van glascoating

Een behandeling van glascoating duurt 2 dagen en blijft minimaal 2,5 jaar zitten. Daarbij is de levensduur van de glascoating afhankelijk van hoe vaak u de auto wast. Als u wekelijks door de wasstraat gaat, is de levensduur aanzienlijk korter. C Gallery Exclusive adviseert daarom om uw auto met zorg te onderhouden. Door uw auto met de hand te wassen zonder sterke chemicaliën en grove borstels, kan de levensduur van de coating verlengen tot wel 5 jaar. Bij C Gallery Exclusive krijgt u een 2-jaar lakgarantie en een certificaat.

Stuur ons gerust een bericht

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.