C Gallery exclusive

Voertuigvolgsysteem laten inbouwen

Na het inbouwen van een voertuigvolgsysteem, ofwel track & trace, kunt u uw voertuig ten alle tijden lokaliseren wanneer deze is gestolen. Met dit systeem wordt de afhandeling van de melding gedaan bij de politie, waarbij alle alarmmeldingen verwerkt worden via een officieel gecertificeerde meldkamer (PAC). Uw auto beveiligen met het voertuigvolgsysteem heeft enkel zin wanneer uw voertuig voorzien is van startblokkering. Neem vandaag nog contact op met C Gallery Exclusive en laat uw voertuig beveiligen tegen diefstal.

Alarm en volgsystemen

Wij staan voor u klaar

Op zoek naar de perfecte beveiliging voor uw auto? Neem gerust contact met ons op.

Alarm en volgsystemen

Wij staan voor u klaar

Op zoek naar de perfecte beveiliging voor uw auto? Neem gerust contact met ons op.

SCM Keurmerk

Verzekeraars vinden het belangrijk om diefstal van uw auto tegen te gaan. Zij ontwikkelden samen met brancheorganisaties en overheid het keurmerk voertuigbeveiliging. Dit staat bekend als het Kiwa SCM Keurmerk. Het keurmerk geldt zowel voor de beveiligingsproducten als voor de inbouw ervan. Uw auto is pas goed beveiligd als de apparatuur op een vakkundige en betrouwbare wijze is ingebouwd.

Voertuigvolgsysteem

Een auto alarm inbouwen uit klasse 4 of 5 beveiligt uw auto tegen sabotage en diefstal met behulp van een voertuigvolgsysteem. Het werkt zo: het systeem wordt gekoppeld aan de startonderbeker en de hellingshoekdetectie. Zodra de startonderbreker gesaboteerd wordt of de auto omhoog wordt getakeld, wordt het alarmsysteem geactiveerd. Er gaat dan automatisch een melding naar de meldkamer. Daar kunnen ze direct zien waar de auto zich bevindt.

Stuur ons gerust een bericht

Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.