C GALLERY EXCLUSIVE

ALARM EN VOLGSYSTEMEN

Jordy Groot
Bel mij gerust voor persoonlijk advies!
06 – 836 081 04

Voertuigvolgsysteem laten inbouwen

Na het inbouwen van een voertuigvolgsysteem, ofwel track & trace kunt u uw voertuig ten alle tijden lokaliseren wanneer deze is gestolen. Met dit systeem wordt de afhandeling van de melding gedaan bij de politie, dus worden alle alarmmeldingen verwerkt via een officieel gecertificeerde meldkamer (PAC). Uw auto beveiligen met het voertuigvolgsysteem heeft enkel zin wanneer uw voertuig voorzien is van startblokkering. Neem vandaag nog contact op met C Gallery Exclusive en laat uw voertuig snel beveiligen tegen diefstal.

Op zoek naar de perfecte beveiliging voor uw auto? Neem gerust contact met ons op.

SCM Keurmerk

Verzekeraars vinden het belangrijk om diefstal van uw auto tegen te gaan. Zij ontwikkelden samen met brancheorganisaties en overheid het keurmerk voertuigbeveiliging. Dit staat bekend als het Kiwa SCM Keurmerk. Het keurmerk geldt zowel voor de beveiligingsproducten als voor de inbouw ervan. Uw auto is pas goed beveiligd als de apparatuur op een vakkundige en betrouwbare wijze is ingebouwd.

Voertuigvolgsysteem

Een auto alarm inbouwen uit klasse 4 of 5 beveiligt u auto tegen sabotage en diefstal door middel van een voertuigvolgsysteem. Dat werkt zo: het systeem wordt onder andere gekoppeld aan de startonderbeker en de hellingshoekdetectie. Zodra de startonderbreker gesaboteerd wordt of de auto omhoog wordt getakeld, wordt het alarmsysteem geactiveerd. Er gaat dan automatisch een melding naar de meldkamer. Daar kunnen ze zien waar de auto zich bevindt. 

Laat uw auto beveiligen door C Gallery Exclusive

Heeft u een vraag of wilt u graag eens langs komen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Diverse systemen

Bij C Gallery Exclusive maken wij alleen maar gebruik van de beste materialen.

Perfecte installatie

Wij bouwen alle veiligheidssystemen in uw voertuig.

Bel ons gerust

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem gerust contact met ons op.